HTML

Alkalmi ruha, alkalmi ruhák

Friss topikok

Címkék

Archívum

Milyen is az alkalmi ruha

2012.12.03. 12:47 DivatDiktátor

Az alkalmi ruha lehet fekete, vagy színes, egyszerű, vagy díszített, karcsúsított, vagy mell alatt elvágott, bő, vagy szűk fazonú. Azonban a legfontosabb mind közül, hogy az alkalmi ruha minden esetben az alkalomhoz illő, kifejező ruha legyen. Alkalmi ruhák tervezésénél más-más szempontokat kell figyelembe vennem. Mint pl:

  • az esemény, ami miatt az alkalmi ruha készül,
  • a megrendelő esetleges elképzelése,
  • a testi adottságok figyelembe vétele.

Nőiesség az alkalmi ruhában

E kifejezés jut eszembe, ha meg kell fogalmaznom, hogy alkalmi ruha kollekcióimmal milyen irányzatot képviselek, illetve milyen irányelvet szeretnék kifejezni. Amikor megrendelőimnek egy adott alkalomhoz illő, az egyéniséget, nőiességet kifejező alkalmi ruha tervezésébe kezdek, az számomra minden esetben izgalmas kihívás, érdekes feladat.

Munkám során folyamatos tervezés, vázlatozás mellett születnek meg azok az alkalmi ruha darabok, melyek végül a szalonomban kapnak helyet. Ezek az öltözékek más-más méretekben, más-más ihletésre jönnek létre, és „várják” a lehetőséget, amikor az alkalomhoz illő ruhaként szerepelhetnek.

Nézz körül az oldalon: greenculture.hu

Szólj hozzá!

Címkék: ruha alkalmi

A bejegyzés trackback címe:

https://alkalmi-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr44944883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása